Maxilia maakt je zichtbaar

Het DNA van Maxilia bestaat uit reclame maken die precies past bij de wensen van de klant. Heb jij een boodschap voor de rest van de wereld? Wil jij dat niemand om jou en je bedrijf heen kan? Er zijn altijd slimme promotiematerialen voor jou die jouw product, bedrijf of slogan overal aan de man brengen.

Maxilia houdt jouw bedrijfsnaam actueel

Met het bedrukken van allerlei artikelen, zorgt Maxilia ervoor dat jouw bedrijfsnaam, bedrijfslogo of zakelijke boodschap altijd en overal te zien is. Laat bijvoorbeeld mokken met je logo bedrukken, zodat je medewerkers bij elke slok koffie even met jouw visie in aanraking komen. Of kies voor petjes met je logo, zodat op zaterdag op de sportclub overduidelijk is waar jij voor staat. Zorg dat de juiste boodschap op het juiste product wordt gezet en jouw bedrijfsnaam is altijd top of mind bij potentiële klanten.

Wat bedrukt Maxilia allemaal?

Je kunt beter vragen wat ze niet voor je kunnen bedrukken. Vroeger had je de traditionele pen of linnen tas met een logo erop. Maar die tijden zijn al lang vervlogen. Tegenwoordig kun je het zo gek niet bedenken of Maxilia bedrukt het voor je. Dat kan gaan van grote strandlakens met bijpassende strandtassen, tot mokken met je logo of powerbanks met je logo erop.

 

Mokken met je logo

Waar staat Maxilia voor?

Maxilia is een bedrijf dat zorgt voor promotie van jouw zakelijke boodschap. Met de juiste kerstgeschenken en relatiegeschenken zorgen ze er dan voor dat jij altijd goed gepromoot wordt. Het bedrijf stelt de klant centraal, dus eigen ideeën zijn altijd welkom. Niks is te gek, de medewerkers zetten altijd een stapje extra om het beste product voor de juiste prijs te kunnen leveren. De producten zijn altijd van hoge kwaliteit, passend bij elk gewenst budget. Het bedrijf werkt samen met de beste drukkerijen en professionele leveranciers in zowel binnen- als buitenland. De snelheid van levering is een ander belangrijk actiepunt. Weken wachten op jouw promotiemateriaal is niet aan de orde. Maxilia levert alles snel, goed en goedkoop.